O NAMA

image_pdfimage_print
Prodaja leda Beograd

Prodaja leda Beograd

Prodaja leda je posao kojim se firma ICE³ – ICE CUBE bavi već četiri godine i za kratko vreme smo u Beogradu ostvarili saradanju sa velikim brojem klijenata, poznatim gradskim ugostiteljskim objektima iz kategorija:  KLUBOVI, SPLAVOVI, KAFANE / KLUBOVI, SPORTSKI OBJEKTI.

Trend rasta naše poslovne mreže u oblasti prodaja leda u Beogradu kao i ostalih proizvoda i opreme za ugostiteljstvo se iz nedelje u nedelju povećava, a svojim najnovijim klijentima nudimo pored  osnovnih usluga kao što je brza i besplatna dostava 0-24h i najpovoljniji uslovi prodaje zajedničku promociju svih aktivnosti i događaja. Na ovom mestu možete dobijati nedeljno ažurirane informacije o radu i programu naših klijenata na našoj stranici NAJAVE. Led Poručite ONLINE i naša besplatna dostava  će ubrzo stići, a Vi za to vreme pogledajte muzički program u Beogradu Pančevu itd.

Mi dakle postavljamo nove standarde u poslovanju i trudimo se da  učestvujemo i pratimo aktuelna muzička i klubska dešavanja u Beogradu i budemo prisutni u svim važnijim događajima u gradu koje organizuju naši cenjeni klijenti.

Pozivamo Vas i Vašu firmu da postanete deo našeg lanca saradnika i na taj način ostvarite pogodnosti koje pružamo novim klijentima, a za više informacija o uslovima ove promocije i dalje saradnje kontaktirajte nas.